Logo hvit

Tjenester

Dette kan jeg hjelpe med

SANGER OG MUSIKER

Profesjonell artist i over 20 år. Jardar har den store og vakre stemmen. Han tilpasser alltid sangene til dem som skal høre på og hva oppdragsgiver vil formidle. Intet oppdrag er for stort – eller for lite.

EVENT-OPPDRAG

Skreddersyr event-jobber etter ditt arrangement for å få det perfekt. Jardar er svært allsidig og opererer både i pop-, rock-, soul- og i vise-sjangeren.

BRYLLUP OG BEGRAVELSER

Jardar har 20 års erfaring med stemningsskapende sang til både glede og sorg. Han er kjent for tilpasse sangene slik at de får mest mulig betydning for de som skal hedres.

Foredrag og konferansier

Foredrag om verdien av å gjøre sitt beste. Skape nye muligheter, spesielt i nord og med de ekstra utfordringer det kan ha. Konferansier og artist til å lede deg gjennom konferanse, eventer osv.

MUSIKALER OG TEATER

Musikalartist med mange hovedroller de siste 10 år. Han har hatt store roller i Les Miserables, I blanke messingen, Kardemomme by, Bare Bremnes, Karlson på Taket, Beatles-forestilling m.m.

FILM OG TV

Jardar har vært med i “Beat for Beat” i NRK, har sunget mange ganger i “Du skal høre mye”-programmene fra Rorbua på NRK og hatt filmrolle i krigsfilmen “Den 12. mann”. Han får stadig nye tilbud om å være med på spennende prosjekter.

Sjekk min tilgjenlighet

sjekk-img