Logo hvit

Støttekonsert for Ukraina

Støttekonsert for Ukraina samlet inn 1.528.194,-  til Røde Kors

Sammen med Kåre B Olsen og Tromsøysund menighet, arrangerte jeg den 13. mars en støttekonsert til inntekt for flyktninger fra Ukraina.

Det var en nødvendighet for å kunne være med å bidra på en eller annen måte for de som trenger hjelp akkurat nå.

 

Å se de hjerteskjærende bildene til stadighet gli over skjermen, med familier som splittes ved grensen – hvor menn forlater familiene sine for å kjempe for et fritt Ukraina.  Samtidig å vite at mange av damene og konene reiser tilbake etter å ha levnet barna sine i varetekt hos venner og bekjente, det sier noe om dedikasjonen og kampviljen de har.

 

Konserten ble etter hvert en hel innsamlingsaksjon, og jeg setter enorm pris på alle positive og velvillige personer og bedrifter i næringslivet, og ikke minst artister som har stilt opp med midler og evner til aksjonen.  Og til alle de som bidro med mat og drikke til artister, og andre tjenester i den sammenheng.  Jeg kunne ramset opp mange her, men i frykt for at noen blir glemt så vil jeg unnlate det.

Jeg vil dog fremme Alexander Biti (Onstage), Arild Johnsen (Lydproduksjon) og Ruben W Johnsen (RWJ design), som takket ja til en liten konsert, men som på strak arm tok de stadig økende kravene, etter som konserten vokste i omfang.

Jeg bøyer meg i støvet for innsatsen.  Takk.

 

Det var mye arbeid, og det tok mange MANGE timer å planlegge og gjennomføre, samt at det ble mye ekstra på oss som arrangerte dette og etter som det vokste. MEN

Det var verdt hver eneste time, hvert eneste minutt som ble investert i aksjonen.

 

Nå rundes den av fra vår side og jeg vil avslutte med å oppfordre andre til å ta opp stafettpinnen. Kanskje kan idretten, syforeninger eller gutteklubber starte opp noe.

Det er sammen man får ting gjort. Det er sammen man er sterke, og det føles dessuten veldig godt å kjenne på det å kunne bidra.  Engasjementet er viktig. Det må ikke bli ”hverdagslig” å se bilder fra krig.

Gi din støtte til Kirkens Nødhjelp, Unicef, Redd Barna, eller Røde Kors… de trenger den hjelpen de kan få!

 

TAKK

Jardar Johansen