Logo hvit

Klær for folk flest

 I snart 20 år har jeg fått hjelp.  Med hva?   Med min bekledning.
Jeg er ikke så glad i å kle meg opp. Jeg trives godt i det jeg finner i klesskapet. Det vil si, jeg gjorde det. Nå har jeg blitt litt bortskjemt!
Jeg gikk inn til Finn Johannessen på Brdr Johannessen i 2006 og sa: Jeg trenger hjelp til å kle meg opp til Julekonsertene.
Finn som var kjapp i replikken sa umiddelbart: Jeg vet! Jeg har vært på dine konserter, og de er fantastiske! Men å kle deg, det kan du ikke.
Jeg/Vi på Brdr Johannesen vil gjerne hjelpe deg og sponse deg med klær…men da må jeg få bestemme hva du skal ha på deg!
Og slik ble det.
Nå er Finn gått ut av tiden. Han var ikke bare en støttespiller, men etterhvert ble han og en venn. En jeg kunne stikke innom om det var noe jeg trengte diskutere, eller et oppdrag jeg ikke ante hvordan uttrykk jeg skulle gå for.
Alltid tid, og alltid et smil.
Sånn er det forøvrig fortsatt. Service, smil, godt humør, og ikke minst Profesjonalitet. Til fingerspissene og litt til.
Jeg er ikke så glad i å prøve klær egentlig. (Blir fort varm) Men om de ikke treffer på første forsøk, som de som regel gjør, så er det “spot on» på test to.
Flotte klær med flott kvalitet, til hverdag og til fest. Varme dager og kalde dager.
Selv i dag 16 år etter jeg fikk første dressen hos Finn, er jeg fortsatt hos Brdr Johannessen.
Der kan man enda se spor etter Finn. Bare profesjonelle ansatte, som bistår og hjelper umiddelbart.  Har du vært der, så vet du hva jeg snakker om. Har du ikke vært der så anbefaler jeg Brdr Johannessen- opplevelsen.
Jeg er iallfall svært takknemlig for å kunne si at vi har hatt dette samarbeidet over så mange år. Jeg håper det vil fortsette mange til.
Ser du meg i en dress, i et bryllup, eller en begravelse, eller på scenen, så er det garantert en dress derfra!