Logo hvit

Julefred – Juleturne 2022 Selvsagt blir det julekonserter i år også

Turneen ”Julefred” for 2022 har allerede fått mange arbeidstimer på samvittigheten, og det er godt å føle at man er i forkant og godt forberedt på det som skal komme.

Julen har for min del alltid vært en fantastisk tid. Gleden av den varierte og vakre musikken og den magiske stemningen var utgangspunktet og motivasjonen da jeg bestemte meg for å holde min aller første julekonsert i 2001. Det har etter hvert og blitt en stor del av mitt liv, både personlig og som profesjonell artist

Turneen snart klar

Mange konsertsteder er booket, og ikke minst Ishavskatedralen har fått sin plass i  kalenderen hugget i stein. Men både Finnsnes, Bodø, Narvik, Vesterålen m.fl skal få besøk i år.

Enda er det rom for å ”melde seg på” dersom noen ønsker være med å arrangere en Julefredkonsert ett eller annet sted i landet eller i landsdelen. Vi ønsker jo spille for så mange som mulig, men vi trenger lokalt samarbeid for å få konserten til å nå sitt maksimale potensiale.  Det er bare ta kontakt for nærmere undersøkelser.

Musikere er signert!

Musikere til årets konsert har allerede takket ja, og gleder seg veldig til jul. Det er en helt fabelaktig gjeng som skal være med og det kommer til å bli så utrolig flott rundt om i landsdelens kirker og kulturhus. Det skal komme flere oppdateringer om hvem disse er og hvorfor de vil være med på mine Julekonserter, so stay tuned!

I 20 år har jeg hatt julekonserter. Ikke bare i landsdelen, men i USA, Sverige, Oslo, Trondheim, og selvfølgelig i hele den vakre landsdelen vår.

Jeg har samarbeidet med lokale kor, lokale artister, profilerte solister m.m, og det er alltid like spennende. Jeg har og hatt gleden av å samarbeide med lokale unge talent både på Finnsnes, Vesterålen, Grovfjord, Ibestad. I nesten alle år har en eller to av mine døtre vært en del av konsertene i Tromsø, og i fjor var det enda flere som fikk oppleve de rundt om i landsdelen. Hvordan det blir med de i forbindelse med JULEFRED 2022 gjenstår og se.

I to år har jeg til tross for pandemi, og nedstengninger avholdt hele turneen. Kanskje i trass og litt stahet, men allikevel veldig viktig for mange. Ikke minst også meg selv og musikerne, teknikerne og alle andre involvert i turneen.  Jeg håper vi har sett  slutten på nedstengninger nå. Det er ikke rom for flere stans for bransjen nå.  Men når alt kommer til alt, så er det som nevnt fortsatt gleden ved å synge jul til folk som alltid har vært drivkraften, og det er motivasjonen også i år.

Uansett så håper jeg at du kommerJulefredkonsert til det stedet som er nærmest der du bor. OG –  følger du med her på min hjemmeside og på artistsiden på Facebook, så vil du få muligheten til i sikre dine billetter først, før de blir offentlig lagt ut for salg. Det blir en avtale mellom deg… og meg.