Logo hvit

En drøm blir til – Countrybandet JJ & the Frozen Wranglers

EN DROM BLIR TIL

Jeg har endelig startet et ekte countryband – JJ & the Frozen Wranglers.

Bandet øver allerede på spreng til vår første opptreden, og gleder oss til å ta med musikken vår ut av øvingslokalet. Vi har med musikk fra både kjente og mindre kjente artister, men alle låtene er valgt ut fordi vi vil begeistre og engasjere publikum fra første stund. Så; kvess stemmebåndene, rens ørene, og ta av vottene, for allsang-faktoren kan bli høy når vi setter i gang.

COUNTRY GJENNOM ALLE TIDER

Stikkordet for konserten er country gjennom alle tider,

med spesielt fokus på de siste 6 tiåra innenfor sjangeren. Noen vil nok assosiere meg med gospelmusikk, etter mange år som frontfigur for GospelCompagniet. Men gospel og country ligger nært hverandre i mange aspekter av stilartene. Jeg føler meg hjemme – selv om gospel og countrymusikk har forskjellige fokus og uttrykk. Jeg tror det er nettopp evnen til å berøre lytterne på et emosjonelt nivå som gjør at jeg har falt for country og gospel. De har også en felles unik og felles evne formidle ekthet og skape en dyp forbindelse med folk.

Og dette engasjementet er jeg ikke alene om; bandet består av: Syver Haugli og Remi Stark på gitarer, Jørgen Ytreberg på bass, Tommy Schølberg på tangenter, og Andreas Jentoft på trommer. I tillegg har jeg med de svært dyktige sangerinnene Ingrid Haukland og Rebecca Johansen, som garanterer topp koring og sterk vokal – akkurat slik det bør være på en countrykonsert.

STARTGROPA

Vi håper å fenge både gamle og nye fans av countrymusikk fra aller første øyeblikk, Men selv om vi tar en tidsreise i countrymusikken på Oldervik Countryfestival, så markerer dette bare begynnelsen på en spennende reise for oss i det nydannede bandet. Hva er målet? Jo, å kunne spille for så mange så mulig – men også å skrive ny countrymusikk.

Den 10 august står bandet JJ & the FROZEN WRANGLERS for første gang på scenen i Oldervik Countryfestival.

 

Interessert i å booke oss?Ta kontakt med meg via hjemmesiden, send en epost til jardar@jjmusic.no eller ring på tlf. 911 86 057